Tävla om presentkort på hotellupplevelse ⋆ johannacook.se

everydaystories-partner-promotion-1

Som ni säkert sett har Everydaystories en julspecial där du kan ta del av fina erbjudanden och tävla om härliga priser. Jag publicerar det första samarbetet här idag och jag är glad att ge dig möjligheten till detta fina.

De flesta av oss gillar lyxen med att bo på hotell. Nu har du chans att ge bort just detta härliga till någon du tycker extra mycket om i julklapp till ett rabatterat pris. Eller varför inte passa på att unna dig själv den lyxen? Dessutom har du chans att vinna ett presentkort om du är med och tävlar, fortsätt läs så får du veta hur…

banner-everyday-christmas16

Julklappserbjudande: 20% rabatt på presentkort som ska utnyttjas mellan den 1 januari–31 mars, 2017. Erbjudandet gäller tom den 18 december. Kolla in erbjudandet HÄR!
everyday-stories-kalender-csh-940x600
Tävling
 En vinnare får ett presentkort på en Countryside Break – övernattning, frukostbuffé samt en 3-rätters middag på valfritt hotell som är anslutet till Countryside Hotels. Vinnaren meddelas i januari per e-post, ev vinstskatt betalas av vinnaren.
Svara på frågan: Hur många hotell är anslutna till Countryside Hotels?
Tävlingssvaret hittar du på denna länk!
Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar!

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

Write A Comment