Vi tar en paus... Du och jag  ⋆ johannacook.se
Just nu vill jag bara lägga min energi på tre saker. Min familj, att springa och att lyfta. Typ.

Min passion för den här bloggen lever fortfarande men tiden och (de bästa) förutsättningarna finns inte där just nu. Istället för att ständigt kämpa med att hålla bloggen flytande så har jag nu beslutat att ta en paus. En paus för att satsa på det som är viktigast och för att inte känna press för något jag ju faktiskt inte behöver pressa mig själv till.

När jag återfår den där stora motivationen, när tiden igen kan prioriteras lite annorlunda och när jag får sova några fler timmar per dygn än vad jag i dagsläget gör… då sätter jag mig vid tangenterna igen. Knåpar ihop passupplägg åt er och sprider träningspepp på mitt vis.

Finns på Instagram så länge

Tills dess hoppas jag att ni följer mig på Instagram under namnet Johannacook.se och att ni tränar med lust och glädje flera gånger i veckan, att ni highfive:ar er själva och varandra när ni gör något extra bra/nytt/utmanande och inte glömmer att livet är bäst i balans.

Jag har bloggat sedan 2009 (!!) Utan längre paus och det kan ju tyckas vara på sin plats då. Att testa på livet utan blogg. Löjligt men ändå ett ganska så övervägt beslut för mig.

På återseende älskade läsare. På återseende…

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

10 Comments

  1. Kloka beslut.
    Njut av familjelivet så hoppas jag att du har energi att komma tillbaka och inspirera oss senare.

Write A Comment