Varma och torra fötter på aktiva människor ⋆ johannacook.se

Att klä sig funktionellt har aldrig varit så viktigt för mig som nu. Nu när jag spenderar en massa tid utomhus oavsett väder. Promenerande eller på något vis tränande.
skoeventet för Viking Footwear som jag och Sienna var på för ett par veckor sedan hade inte bara hon turen att få ett par vinterskor utan även jag. Siennas skor testades (hårt) på direkten med hinderbana och avslutande skobad. Mina har nu testats i vardagen sedan dagen jag fick dem på min fot och jag kan med handen på hjärtat säga att de är toppen. Kanske den bästa höst/vintersko jag någonsin haft!? Ja jag tror minsann att det är så. En sko som sitter skönt på foten, är lagom hög på benet, fungerar fint till både träningstights och jeans och är dessutom vattentäta en bra bit upp.
Jag har redan hunnit gått långt i skorna och jag har inte fått något som helst skav eller obehag av dem. Inte illa för ett par nya skor.

Kommer ni håg rabattkoden som ger er 20%rabatt på skorna? Jag påminner igen, för att jag verkligen tycker att ni ska unna er fin kvalité på något så viktigt som vinterskor till hela familjen. Koden är : SVBLOGG20 och du kan nyttja den till den 1/11. Jag får ingenting för att skriva det här utan tycker att skorna är toppen och därför vill jag pusha för dem, att jag dessutom får ge er en chans till rabatterade skor är ju toppen, eller hur. Min sko heter Hervor W GTX och den hittar du i länken ovan. Jag rekommenderar!

viking2Siennas sko heter Bluster II GTX och är helt vattentät, fungerade både ordentligt värmande och inbjöd till lek. Skorna går (med fördel!) att tvätt i tvättmaskin. Att de dessutom är hennes favoritfärg (just nu, den ändras ganska ofta) är ju en himla bonus.

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

4 Comments

    • Ja visst är dom!? Jag har vanligtvis storlek 37 så även i dessa. Jag skulle säga att det finns lite lite extra utrymme men det är bara bra för en extra tjock strumpa på vintern 🙂

      • Tack för svar! 🙂 Ska genast beställa mig ett par! kram!

Write A Comment