Vad är du tacksam för? ⋆ johannacook.se

Jag skulle säga att tacksamhet är en av mina starka egenskaper… Om nu att vara tacksam är en egenskap?! Det jag menar är i alla fall att jag är bra på det här med tacksamhet. Jag har blivit bra på det, frågar du min pappa så kan han intyga att så inte var fallet som tonåring… Haha.
Idag lever jag det liv jag vill leva. Det är en ynnest att få göra det. Jag är tacksam och samtidigt stolt över att ha lyckats skapa mig det liv, den vardag jag vill ha. Med det sagt så är mitt liv inte utan ytterligare önskningar och drömmar. OJ vad jag har drömmar och önskemål för framtiden men just nu så är jag otroligt nöjd och glad över det jag har och den jag är.

Jag väljer liksom att lägga mer tid på att uppskatta det jag har än att avundas det andra har och jag vill ha. Om det är något jag verkligen vill förändra så gör jag det jag kan för att lyckas. Går det inte så jobbar jag med acceptansen. En kan inte ha allt, alltid.

utomhus

Det jag är extra tacksam över just nu

Att få leva och bo i Sverige med allt vad det innebär när det kommer till föräldraskap och föräldraledighet. Wow så bra vi har det! Att jag dessutom får spendera denna lediga tid inte bara tillsammans med min dotter utan också tillsammans med mina allra bästa vänner som också är föräldralediga samtidigt. Det där gjorde vi bra!

Finns det något du är så där ruskigt tacksam för idag?

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

2 Comments

  1. Exakt den här texten behövde jag idag. Läste ditt inlägg här om dagen men kom att tänka på det idag när jag kände den där skavande känslan av att inte vara nöjd. Nu ska jag åter till tacksamhet.
    Tack för dina kloka ord.
    Kram

    • Så är det för alla ibland, vi behöver påminnas. Tänk så mycket vi har och så fantastiskt grymma vi är!
      Kram till dig

Write A Comment