Träningspass inför julen ⋆ johannacook.se

Tillhör du den lilla skaran människor som faktiskt vill (och tänker) träna under julen? Hoppas det. Jag håller alla mina tummar på att jag ska få hålla mig frisk (känns som om ALLA runt omkring mig är mer eller mindre förkylda just nu) så att jag kan njuta av både träningspass och goda smaker under julhelgen. Om du har turen att slippa sjukdom och skador så bjuder jag här på ett pass som kanske kan passa dig att riva av mellan julgodis och dans runt granen.

I veckan hade vi julavslutning med träningsmammorna. Vi har vart igång sedan tidig höst och träffats varje vecka för att träna tillsammans. Jag har varit coach men tränat lika mycket själv också. Vi har haft så kul och planerar att fortsätta efter helgerna. En slutar inte med ett vinnande koncept bara så där… Julpasset jag bjuder på här påminner mycket om det om vi körde som avslutning i veckan. Tröskeln till träning är inte så hög när en knappt behöver redskap alls. Bara lite. Om en har och vill…

träningspass

Något som är oklart? Fråga.
Själv planerar jag (om jag nu får hålla mig frisk) att i vanlig ordning starta julafton med en löptur. Det är en tradition jag har, Förra året var jag i vecka 13 med Kira i magen och jag minns den turen som aningen seg. Det här året kommer det, om det blir av, att bli en kort version eftersom jag är i uppstartsfas av mitt löpande igen. Jag hoppas så att jag ska känna mig tillräckligt pigg. Julaftonslöpning är något alldeles extra. Pirrigt på något vis.

Julavslutning med gänget. Aningen överpeppad coach!

Förutom julafton så är planen att komma iväg till gymmet för första gången på LÄNGE under dagarna framöver. Vore mer än lyxigt. Nå, ska du träna något?

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

2 Comments

  1. 🙂 Underbar bild på er alla. Bra pass för övrigt också.
    GOD JUL! Kramar

  2. Bootcamppass imorgon fm. Ett par härliga instruktörer som ställer upp och peppar innan julfirandet drar igång! Hoppas jag orkar upp efter en tuff och lång vecka bara. Var första gången de hade pass på julafton förra året och vet att det var en härlig känsla resten av dagen då!:)

    God jul och tack för så många bra och positiva blogginlägg! 🙂

Write A Comment