Träningsevent med träningsvärksgaranti ⋆ johannacook.se

#sthlmheartbeat

Idag har jag spenderat dagen på Fotografiska här i Stockholm. Inte för att se på inramad konst utan för att träna, inspireras och nätverka med influensers i branschen. Jag är mör i kroppen, glad i själen och inspirerad till tusen. Dagen bjöd på möten med en massa gamla vänner och en hel del nya bekantskaper. Vi fick avnjuta en lunch presenterad av Valio, vegansk, gluten och laktosfri. SÅ god. Jag deltog på inte mindre än tre träningspass, lyssnade på workshops och blev hjälpt av Löpar akuten med en lite trilskande fot och en högeraxel som inte trivs med att jag ständigt (tvingas) sova på den.

Skrattade, kramades, svettades

Emma och Mari är fina vänner sedan långt tillbaka nu. Vi har träffats genom träningen och blivit goda vänner även i ”verkliga livet”

Jag och Marie Emre kör parövningar delux och skrattar lika mycket som vi svettas (dvs mycket!)

Pustar ut efter ett otroligt tufft och vansinnigt kul pass med den här inspirationsbomben

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

3 Comments

  1. Supersnygga tränings tajts, vilket märke & vart kan en få tag på dessa? Tack för en mkt inspirerande blogg! 😍

  2. Åh vad kul det var – SÅ glad över att träffa dig också. Det var på tiden 🙂

Write A Comment