Träning i värmen ⋆ johannacook.se

Vi har det så bra här i Thailand. Ofattbart härligt. Det är vansinnigt varmt och jag har aldrig tillbringat så mycket tid under parasoll när jag rest tidigare som jag gör nu. Naturligtvis är det mycket för att bäbisen i magen ska må så bra som möjligt.
Morgnarna startar vi med träning på hotellets super lilla (men fräscha) gym som inte bjuder på mer redskap än 5 val av hantlar, 3 träningsmattor, en tiltad bänk och 2 gymbollar. I ”maskinparken” hittar man 2 löpband och en cykel. Funkar trots det lilla utbudet hur fint som helst och golvytan är toppen.
träning
Igår fokuserade jag på ben och core. Det blir snabba korta pass eftersom värmen är ganska tuff att hantera. Vi sveper mycket vatten vill jag lova. I morse körde jag istället rygg och axlar som fokusområde. Älskar att starta semesterdagar med att utmana kroppen, resten av dagarna består ändå mestadels av ryggläge, thaimat och yatzy-spel. Livet!träning2 träning3

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

6 Comments

  1. Hej Johanna! Jag är också på sol semester med ett mindre utrustat gym. Vore kul om du kunde lägga upp förslag på pass ni kört?

Write A Comment