Träning trots sjukstuga ⋆ johannacook.se

Här hemma har vi återigen upplevt en storhelg med sjukdom. Julen bjöd på magsjuka och påsken har nu spenderats med 2 av 4 utslagna familjemedlemmar varav den ena haft 41 graders feber och den andra har vansinnigt ont i halsen och är allmänt energilös och förkyld.

Denna påsk fyllde vår stora tjej år så det var viktigt att verkligen göra det allra bästa av situationen trots sjukdomar. För fyller man 10 år ska det minnas firas på bästa sätt.

Jag hade sett fram emot denna 4dagars ledighet eftersom jag för första gången på väldigt länge var helt frisk och hade ordentlig tid för träning! Att försöka få till pass trots sjukt barn OCH partner är dock inte det allra lättaste. Jag har fått kompromissa lite och återigen gjort det bästa av situationen; Hej familjelivet!

Träningen

Jag har trots allt fått till styrketräning i fredags, löpning i söndags och ännu ett styrkepass idag måndag. Inte lika myclet som jag tänkt och hoppats men ändå väldigt mycket bättre än inget. Så jag är nöjd.

Jag har också ”smygyränat” genom att vara med 10ringen på Gustavsbergsbadet. Vi har simmat lite och busat massor. Herregud så trött en kan bli av att bada alltså. Kul var det!

Här du tränat något i påsk??

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

Write A Comment