Tips - se till att synas  ⋆ johannacook.se

Vi alla vet ju hur otroligt viktigt det är att synas. Nu pratar jag inte om att synas i sociala medier och liknande utan att synas i mörker. Livsviktigt!

Jag  har de senaste dagarna införskaffat två billiga livförsäkringar i form av reflexer. Ett set dubbelhäftande att sätta på barnvagnen och en löparbana helt i reflex till mig själv. där slog jag två flugor i en snäll och bättrade  (ytterligare) på motivationen att börja springa samtidigt som jag var smart nog att köpa något så viktigt som reflex. 

Så här ser jackan ut på i dunkelt inneljus. den är köpt på Lager 157 och jag diggar priset lika mycket som funktionen. Tips utan spons. älskar hur jackan som upplevs grå med svarta detaljer helt lyset upp i mörkret och gör att jag springer säkrare under årets mörkare månader…. en kan aldrig synas för mycket! 

Du glömmer väl inte att rusta dig med reflexer i vintermörkret!? Du är viktig! 

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

2 Comments

    • Ja det återstår att se… Men för den förhållandevis lilla pengen som jackan kostar så är det värt att försöka. En får väl testa med blixt i kameran lite då och då 😉

Write A Comment