In Thailand ⋆ johannacook.se

Vi är framme i Thailand sedan 1,5 dygn tillbaka. Vi hade en tuff resa utan någon som helst sömn och det känns att landa efter 12 immar på flygplan och inse att klockan i det nuvarande landet är 06:55 på morgonen. En hel dag att ”överleva” innan en får sova… För att inte ställa till det fullständigt med sömnen.
Vi checkade in på vårt magiskt fina hotell och kunde trots allt inte stå emot en ”nap” på 2 timmar, jag är inte världsväst utan sömn så det var liksom ett måste. Efter det blev det stranden i några timmar innan vi åt en tidig middag och somnade gott för första natten här. Nu är vi synkade med klockan här och allt är frid och fröjd. Hej thailand!

thailand resa3

En kan ju inget annat än älska detta land alltså. Jag har varit här två gånger förr och har alltid vetat att jag kommer att återvända. Nu blev det lite hastigt och lustigt men det är tur att Thailand är ett land där det (oftast) lätt går att lösa saker som boende och transport på ett smidigt sätt.
Nu gör vi Thailand i två veckor och älskar det!!!

resa4

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

5 Comments

  1. Gud vad underbart! Jag var där för ett årsedan med hela min familj, helt underbart! Ta hand om varandra nu.

  2. Underbart! tycker alltid man glömmer den jobbiga/långa resan så fort man landar i paradiset 🙂

Write A Comment