Tävla och vinn underställ från Craft Sportswear ⋆ johannacook.se

everydaystories-partner-promotion-1banner-everyday-christmas16

Jag äger ett par set av Craft Sportswears underställ i serien Active comfort och använder de flitigt under denna årstid. Jag kan helhjärtat gå i god för både kvalitet och passform. Jag trivs med att dessa inte bara är funktionella och sitter bra utan också ser bra ut. Ett underställs som tåls att användas även utan något över med andra ord.
Totalt under december tävlar Craft Sportswear ut 15 set med byxa och tröja från serien Active Comfort. Om du svarar på frågan nedan har du chansen att vinna underställ till värde av 700 kr!
comfort_940x700
Tävla
Svara på frågan:
Active Comforts långärmade tröja för tjejer finns i flera härliga färger, men i exakt hur många färgställningar? (svar finns på craftsportswear.com)
Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar!

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

Write A Comment