Styrkepass med 224 repetitioner ⋆ johannacook.se

För siffernörden, som jag själv, kan det vara skoj med styrkepass utformat rent efter siffror. Det är väl de flesta pass. Ja kanske för en del, men många kör enbart på känslan. Det kan vara bra men ibland behöver en pressa sig lite extra och då kan det vara toppen att ha siffror att jaga *

4 övningar
4 varv
Olika många reps på varje övning i varje varv. Starta högt och minska antalet reps för varje varv.

styrkepass

Passet står förklarat här ovan. Med alternativ till övningar om det förstnämnda inte skulle passa dig av någon anledning.

Jag utförde passet i en gruppträningssal. Därav de lustiga viktplattorna (alla gruppträningsmänniskor känner tydligt igen dem visst?). Jag fick mixtra lite för att få till det med höftlyften (så små plattor ju!) men allt går bara en vill visst?!
Jag byggde upp mina 4 stationer och slapp på så sätt möblera om/byta vikter mellan övningarna. Tanken är att detta pass ska kännas ordentligt och att du inte vilar speciellt länge mellan övningarna. Dock kan en vila på ca 2-3 minuter läggas in mellan varven.

* Behöver jag ens lägga in här om att det såklart alltid är viktigast att lyssna på kroppen? Förmodligen behöver jag inte det men gör det ändå för att det tåls att upprepas.

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

Write A Comment