Sportlovsträning i Nyhetsmorgon ⋆ johannacook.se

Det är sportlov här i Stockholm och vi startade dagen tidigt genom att åka till TV4huset där Sienna skulle delta i nyhetsmorgon. Temat: sportlovsträning med Terese Alvén i spetsen.

Gissa om det varit en pirrig tjej här hemma i helgen som skulle göra sin TV debut på måndagsmorgonen. Pirrig och förväntansfull. Terese pratade om hur en på smarta och enkla sätt kan aktivera barnen (hela familjen!) med enkla medel. Ett av 5 tips var att bygga en hinderbana hemma. Viktigt ämne som jag hoppas att många inspireras av. Alla i familjen mår bättre av en skopa aktivitet och med det kommer glädjen på köpet. Gänget i rutan!

Sienna och Terese son Charles fick visa tittarna hur det ska gå till och barnen är ju bäst när det kommer till rörelseglädje så det gick naturligtvis toppen. Själv satt jag i ett rum intill med Kira och fick se härligheten på skärm. Bebis i kulissen för direktsänd TV känns som ett riskabelt drag.

 Här kan du se klippet ↓

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

5 Comments

  1. Åh så duktig hon är Sienna, vad roligt att få vara med i TV!
    Vad duktig Therese är också, henne vill man gärna se mer i rutan 🙂

Write A Comment