Sommar smoothie ⋆ johannacook.se

smoothie

På måndag startar min föräldraledighet. Oavsett om bebis valt att titta ut eller ej (förväntar mig ett par veckors väntetid dock). Men idag var min fösta hela dag hemma från arbetet. Så glad att jag kunnat jobba hela vägen fram till 6 dagar innan beräknad förlossning. Jag roar mig med att packa om bb-väskan, sova, tvätta, sova lite till (tröttheten!) och göra somriga smoothies.
På tal om smoothies så vill jag dela med mig av ett riktigt gott smoothietips. En riktigt sommar smoothie!

100g fryst mango
1 banan
En ordentligt skiva färsk ananas
1,5-2 dl kokosdryck (beroende på hur lös du önskar din smoothie)
(tillsätt ev 1/2 skopa Holistic vanilj proteinpulver för att jämna ut näringsvärdena en aning)

En somrig fruktsmoothie som uppskattades av mina smaklökar. Jag fick en skvätt över vilket jag genast fryste in i ”glassbehållare” och kommer att njuta av senare tillsammans med familjen i glassformat på balkongen.

smoothie

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

1 Comment

Write A Comment