Ska jag fortsätta skriva? ⋆ johannacook.se

Jag är i valet och kvalet. Ska jag fortsätta skriva eller inte? Väger för och nackdelar och försöker att lista ut vad det är jag vill och vad det är ni vill. Det sistnämnda behöver jag er hjälp med att förstå!

Efter ett uppehåll på nästan ett år så är ju inte trafiken (läsarantalet) som Essingeleden i rusning direkt. Förståeligt. En måste ju jobba upp det igen, på tal om gårdagens inlägg om att starta på nytt

 

Fördelar:

Jag älskar att skriva och dela med mig av delar av livet
Jag ser det här som min lilla skatt, en bank av bilder, händelser och tips (även för eget syfte)
En utmaning att få upp läsarantalet igen
Kanske kan det leda till annat. Tänker i framtiden ta upp PTyrket, kanske utbilda mig, samarbeten av olika slag osv…

Nackdelar:

Tiden
Eventuellt fortsätta skriva för en väldigt liten (om än väldigt kär) läsarskara
♦  Risken att hamna i fällan: bloggångest – ”jag har inget att skriva om”

Jag vill ju liksom fortsätta. Så jag testar ett tag till. Men jag vill samtidigt veta vad DU vill läsa om. Snälla kommentera här i inlägget, skicka DM vis Instagram eller PM via facebook
Vad gillar du att läsa om? Livet i stort, träningstips, kost och recept, hur jag tränar eller mer familjerelaterat?

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

12 Comments

 1. ÅH! Jag är så glad att du börjat skriva igen. Jag har typ väntat ett år !
  Jag älskar dina inlägg om familjelivet, livspusslet, träningen och att helt enkelt få ihop allt.
  Innan jag fick barn tränade jag mycket och idag finns inte riktigt orken. Men jag blir inspirerad av dina inlägg och fina bilder! Jag hoppas du orkar och vill fortsätta skriva 🙂

  • Men wow! 😀 Ledsen att du behövde vänta så länge, haha..
   Nej det är sannerligen inte lätt att få till orken alla gånger. Förhoppningsvis vlir det lättare ju äldre barnen blir… ?!

 2. Hej! Jag har följt din blogg lange o jätte glad när du började skriva igen. Gillar dina enkla upplägg på träningstips. Typ 3 superset cirkelträning. Jag e nybliven gravid o laser dina gamla inlägg om när du va gravid, bra tips o så kul o läsa. Så ja, sluta inte blogga snälla!
  Heja dig och löpningen! Ha en underbar helg och tuuuusen tack för den bästa bloggen:)

  • Grattis till graviditeten! Du har en underbar tid att vänta 💗
   Så roligt att kunna inspirera. Jag ska försöka få till fler passupplägg. Tack för tips!

 3. Blev så himla glad när du började blogga igen! Gillar blandningen av inlägg. Jag gillar inlägg hur man får in hälsa i vardagen.

 4. Jag tycker att det är superkul att du har tagit upp bloggandet igen! Jag har följt dig i många år och gillar mixen av allt.. Träning och mat blandat med det personliga- det är det bästa med din blogg!

  Hoppas att du fortsätter för jag läser iallafall även om jag är dålig på att kommentera! Kram

 5. Vill bara först skriva att jag blev såååååå glad när jag upptäckte att du börjat blogga igen…..läser inte så väldigt många bloggar, sisådär en fem stycken kanske o din blogg var given bland de fem!!!! Så fortsätt att skriva men förstår till fullo om tiden inte räcker till. Har själv barn så jag vet att tid är det minsta man har.
  Men önskar läsa om allt mellan himmel o jord…din träning, familjelivet o matrecept. 💪🌞😀😀

 6. Tack Helena!! Wow vilken fin kommentar du levererar, blir SÅ glad.
  Jag gillar också att läsa bloggar som blandar högt och lågt 🙂
  Ska tänka på passupplägg vad gäller löpningen igen, tack!

  Fortsätt gärna att kommentera och ha en dialog med mig. Sånt gör att det är roligare att skriva!!
  Kram

 7. Alltså, jag gillar allt! Vilket inte gör det så mycket klarare för dig kanske, haha. Jag har nog läst din blogg sedan 2013 någon gång..? Tycker det är en perfekt mix av vardagsliv och träning. Älskade när du lade ut passupplägg, speciellt när det gällde löpning. Nu har jag själv en liten son på 7 månader så nu tycker jag ju det är lite extra kul med barnsnack och familjeliv, men även träning då haf själv kommit igång med det igen.

  Jag blev såå glad när du började blogga eftersom det var/är en av mina favoritbloggar! För min del får du gärna fortsätta som du gör nu, perfekt blandning tycker i alla fall jag. Men! Har full förståelse om du inte känner att tiden finns där, vardagspusslet tar verkligen så mycket tid. Du ska ju tycka att det är roligt också 😊

  Kram och tack för en kanonblogg!

Write A Comment