Semlor och kompisar är raketbränsle ⋆ johannacook.se

Jag erkände på Instagram nyligen att jag är rätt trött på ”vintern” och gärna skulle ha vår typ nu. En sak som dock lyser upp denna årstid är semlorna.  Jag verkligen älskar semlor och äter i ärlighetens namn aningen för många den här tiden på året.  Strunt samma, jag njuter och dessutom ger det mig energi till bättre löprundor. Bra så.

Som idag då jag åt en väldigt god semla på Storstugan i Hellas efter ett kort men effektivt träningspass i utegymmet tillsammans med ”mina” träningsmammor. På eftermiddagen när min man kom hem drog jag på mig löparskorna och sprang det där passet jag missat i löpschemat. Satt som en smäck. 6,5kilometer med tryck i benen. Måste varit semlan.

Att umgås med vänner, äta gott och skratta mycket. Det är sånt som ger glitter till livet. Att orka springa, lyfta och ha viljan att svettas. Allt i en salig blandning. Det är hälsa för mig. När en vilar tryggt i sina val och vågar ta i för det som känns viktigt.

Du är viktig. Semlor också.

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

2 Comments

  1. Jag sörjer verkligen att jag inte gillar semlor. Har försökt så många gånger, men det går inte och slutar alltid med en kanelbulle eller chokladbooll ist… Haha. Skulle verkligen behöva lite raketbränsle liksom.

    • Det är inte så tokigt med varken kanelbulle eller chokladboll heller… Men ja, du missar något 🙂 Du verkar minsann ha raketbränsle i din kost ändå du!

Write A Comment