Sälen ⋆ johannacook.se

Vi spenderade helgen i Sälen. Jag, min man, min dotter, min bästa vän och hennes lilla familj. Så underbart med miljöombyte, vita vyer, kalla kinder, stughäng och familjetid. Möjligen aningen för få stunder på skidor och aningen för få dagar totalt men oj så härligt det är med en liten get away ibland.

Det mest ”fjälliga” jag gjorde var att köra 4km på längdskidor och hänga en dag kring backen då papporna åkte slalom (min man för första gången = såld) då vi fikade med medhavd termoschoklad och hembakt i solskenet. Så idyliskt och dant.

 Efter de 4 km i spåret körde vi ett snabbt gummibandspass i skymningen. Det går att klämma in en hel del aktiveringsövningar på kort tid om en bara vill. 


Vi pratar redan om att åka tillbaka till fjälls inom kort. Vi vet inte exakt hur, när eller ens om det blir av men det vore härligt med några fler dagar i de snöigare landskapen. Andas mer fjälluft och åka mer skidor….

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

2 Comments

Write A Comment