Önska dig en rubrik ⋆ johannacook.se

Det här är i grunden en träningsblogg. Jag skriver gärna även om min syn på kost, min vardag som vanlig tjej i mina bästa år (?) och allt som hör livet och hälsan till. Ibland fastnar en lätt i det som en själv gillar att läsa om (i andras bloggar) och det kanske inte alltid överensstämmer med vad just du trivs att läsa om. Därför skulle jag uppskatta massor om du ville tala om för mig vad du är intresserad av att läsa här hos mig. Vad är du nyfiken på?

önskerubrik

Skriv en önskerubrik eller två som du vill läsa om här i kommentarsfältet [klicka på den lilla pratbubblan nedan] så ska jag göra mitt allra bästa för att skriva inlägg om det du önskar. På så sätt kan jag lära känna dig bättre, genom att veta mer om vad som intresserar dig, och du kan lära känna mig bättre genom att ta del av mina tankar kring dina önskerubriker.

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

8 Comments

 1. Önskelistan 😀
  Förebygga skador vid löpning
  Löpskola
  Recept på bröd
  Stretcha/övningar
  Bra hållning av kroppen
  Utmaningar i träning, kost, mm
  Stress
  Självförtroende

 2. Hej!
  Kanske en för privat fråga men jag undrar hur det var för dig att träffa en man som redan hade barn? Var det en stor omställning? Min kille har också ett barn från tidigare förhållande och för mig har/är det en mycket större omställning än jag trodde så det skulle vara intressant att höra från någon annan i samma sits hur det var/är 🙂

 3. Hejsan jag skulle vilja ha mer recept på bakverk som är lite nyttigare än bara socker och mjöl. Och så maträtter som är enkla till vardags. Tack

 4. Jag skulle vilja se ett inlägg när du beskriver ‘jag förr och nu’ om skillnader på dig som person, ditt välbefinnande och ditt yttre.

 5. – styrkepass hemma
  – bli en löpare
  – så här bor vi
  – planer för träning efter graviditet

  Tack för bra blogg / Malin

 6. ”Träna med barn” och ”Viktnedgång efter förlossning”

 7. Hej,

  Kan du inte skriva om hur det är att va gift med en engelsk man? Pratar ni svenska? Tror du ni alltid kommer bo i sverige? och hur hanr han kommit in i svenska samhället? Med jobb o så tänkte jag. Kulturskillnader osv?

  Tack för en toóppen blogg!

Write A Comment