Nya funktioner och dagar som springer förbi ⋆ johannacook.se

Det vore ju härligt om jag kunde skriva om någon ny funktion jag skaffat för mig själv. Alltså om jag hittat någon spännande kroppsfunktion som vore användbar. Så är det inte. Rubrikens första del handlar om bloggen och det är ju inte illa det heller. Sedan typ en månad tillbaka så har den här bloggen sett lite annorlunda ut, har du märkt? Inga superförändrngar men lite justeringar förhoppningsvis till det bättre. Jag har fixat och donat lite då och då och nu börjar jag känna mig något så när klar.

Vad tycks?

Det finns numer ett litet hjärta att klicka i under varje inlägg om det är så att ni gillar men inte kan eller vill kommentera något just då ♥. Mysigt med det lilla hjärtat tycker jag.

I listen högst upp i bloggen ↑ kan ni som vanligt läsa om mig men nu finns också en hel del inlägg i droplist att inspireras av om du väljer vilket tema som intresserar dig. 

_________________________________________________________________

Och helgen då?

Jo, helgen har gått snabbt som vanligt. Vi har fått tusen saker gjorda utan att fått något gjort typ. Som vanligt med andra ord. Tre extra härliga saker med helgen har varit att vi haft massor av tid tillsammans, att vi konstaterat att större delen av vår familj fullkomligt älskar hemlagad pizza och att jag har gått och blivit med ytterligare ett gym-medlemskap. Mitt tredje.

SKA. Avsluta. Mist. Ett. Av. Dem…. Omgående.

Men jösses vilken nytändning det blir att börja dejta ett nytt gym. Inte för att det egentligen behövdes nytändning för mig del vad gäller gymmet men ändå. Alltid kul med extra pirr.

Hur har din helg varit? 

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

2 Comments

  1. Kul med lite ny ”förändring”/utveckling på bloggen och roliga ”flikar” för att hitta inspiration! Jag gillar dessutom hjärtat man kan trycka på på fler och fler bloggar. Inte alltid lämnar en kommentar men hjärtat är enkelt att lämna ett avtryck att man läst iaf. Tummen upp från min sida!

Write A Comment