När det samlas ett gäng hälsobloggare som får i uppgift att skapa vackra mellanmål ⋆ johannacook.se

I lördags möttes vi äntligen upp, ett helt gäng härliga tjejer från Everydaystories, för kickoff i avslappnad med peppande andra. Vi satt ner och diskuterade framtiden, teknik och olika idéer för våra bloggar och foto. Otroligt inspirerande att höra dessa tjejer och tillsammans prata om hur vi gör och vad som fungerar i just vårt jobb med bloggarna. Vi är alla olika men ändå ganska så lika.

Dags för mellanmål och vad passar bättre än en workshop i vacker mellanmålstillagning?

Vi satsade på bollar och smoothies och målet var att få fram foto- och smakvänliga mellanmålsalternativ. Sagt och gjort. Vi alla stökade runt i Sofias kök och resultatet blev både vackert och gott, det vet vi eftersom vi ägnade en halvtimme med att fota de vackra kreationerna och sedan ungefär samma tid på att njuta av dem kring matbordet.

eskickoffseptember1
Här ser ni mig, Filippa och Annika som påbörjar jobbet med bollarna. Bilden är lånad av Sofia.es8 Karin dekorerar tjusigt i hög glasburk. es7 es6 Utomhus är bäst, som vi redan vet, det gäller även när det kommer till fotografering. Här fotograferade vi mellanmålen i dagsljus mot olika bakgrunder. Proffs in action.  På bilden ser ni Lisa, Emma, Milla och Sofia.

es5 Här har vi bollarna gjorda på cashewnötter, jordnötssmör, kakao, mandelmjölk, kardemumma och aprikoser. Rullade i kakao, rödbetspulver och lakritspulver. MUMS!

es4 es3Smoothie-bowl, och andra vackra uppläggningar. Visst är det trevligt att äta när maten inte bara smakar gott utan även ser god ut?
Mellanmål har ju en förmåga att i perioder kunna bli typ ett medtaget kokt ägg och en frukt, inget fel med det. Absolut inte, men det är himla trevligt att lägga lite extra kärlek på målen mellan målen när tid och ork finns.

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

1 Comment

Write A Comment