Lyssna på böcker om träning och hälsa  ⋆ johannacook.se

Hur mycket tid har du att lägga på att läsa böcker? Jag skulle uppskatta att min egen tid över för denna fantastiska syssla är ca 2 minuter om dagen. Med andra ord = noll.  Himla tråkigt kan tyckas men  då finns ju faktiskt en väldigt fiffig lösning; ljudböcker! Ja men visst, här skapas tillfällen för betydligt mer boklyssnande. När du transporterar dig kommunalt till och från jobbet, när du springer, promenerar, handlar mat you name it! Helt plötsligt så kan till och med en sån som jag (med 2 minuter över för böcker om dagen) sluka kapitel för glatta livet.

johannacook-nextory

Jag har i samarbete med Nextory en kampanjkod till er som ger hela 30 dagars fri lyssning.

Ja det är sant. Helt gratis i 30 dagar, förstår nu hur många böcker en hinner med om en vill på 30 dagar?! Dessutom finns ingen bindningstid så skulle du vilja avsluta abonnemanget efter din gratismånad så går det alldeles utmärkt.

Gör så här: 

1. Klicka in dig HÄR eller gå in på Nextory.se och klicka på ”kampanjkod” bland länkarna längst ned på sidan.

2. Fyll i koden; JOHANNACOOK, din mailadress och välj ett lösenord

3. Fyll i dina kortuppgifter. Ingen oro! Det kommer INTE att dras några pengar förrän dina 30 dagar passerat (och naturligtvis inte alls om du väljer att avsluta ditt abonnemang). Detta är alltså för att du ska ha möjlighet att fortsätta abonnemanget om så önskas.

4. Ladda ner appen Nextory på din mobil eller surfplatta och logga in med e-post och lösenord. You are good to listen away!

De här böckerna är jag nyfiken på

Inom Träning och hälsa:

Hjärnstark, hur motion och träning stärker din hjärna av Anders Hansen (ytterligare påminnelser om varför det är så viktigt med motion, jag vill direkt veta mer)

Spring dig fri av Kenneth Gysing (sägs vara en inspirationsbok för löpning, jag gillar ju självplågeri (?) Så jag vill läsa/lyssna trots att jag ännu inte springer… snart så)

Blodsockerblues av Fredrik Paulun (att lära mer om blodsocker och hur vi kan kontrollera det både för viktkontroll och utveckling i vår träning)

Löparens hjärta av Markus Torgeby (mannen som bosatte sig i skogen som 20åring, jag vill höra om hans resa)

Sånt som inte direkt rör träning och hälsa: 

Tid, livet är inte kronologiskt av Sigge Eklund och Alex Schulman (vill läsa/höra för att bilda en egen uppfattning. Toppat listorna och jag vill veta varför)

Medan han lever av Elaine Eksvärd (har hört mycket om denna viktiga bok)

Ole dole av M.J. Arlidge (jag är en sån som hatälskar läskiga deckare, kan inte få nog men vill samtidigt inte… Den här verkar minst sagt otäck)

Försoningen och flykten av Hanna Widell och Amanda Schulman 

johannacook-nextory

Tips från mig till dig:

Allt från Sofie Sarenbrant. Jag har inte läst/lyssnat på allt men tillräckligt mycket för att vilja och våga rekommendera hennes böcker. Spännande och med stor ”vill ha mer- känsla”

Dyngkåt och hur helig som helst av Mia Skärninger. Den här gamla godingen tåls liksom att tipsas om. Om du gillar ett gott skratt vill säga…

All in: när livet är allt eller inget av Emma Igelström för att det är en bok om vägen tillbaka från det djupaste djupet. Om att allt inte alltid är så som ytan visar.

Allt med Kepler om du mot förmodan inte skulle ha läst/lyssnat på dessa ännu. Spänning när den är som bäst.

—————

Alla dessa böcker finns som ljudböcker på Nextory. Där finns också en mängd (vi pratar MÅNGA) böcker att läsa på skärm om det skulle passa dig bättre än lyssnarfunktionen. Kanske prioriterar du tiden annorlunda och hellre sitter ner i lugn och ro när du ska plöja böcker. Då finns det som alternativ också. Något för alla med andra ord. Logga in dig för dina gratis 30 dagar redan nu!

I samarbete med Nextory 

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

2 Comments

  1. Jag lyssnar på en hel del ljudböcker. Tycker det är kanon när jag städar, åker spårvagn eller springer!
    Lyssnar dock via Storytel 😉

    • Hur bra som helst ju att lyssna när en städar!! Jag gillar iofs städning ändå men med en bok i öronen så blir det ju om möjligt ännu trevligare 🙂

Write A Comment