Lycklig av tränande människor ⋆ johannacook.se

Få saker gör mig så lycklig som tränande människor

Något som alltid får mig att le är tränande människor. Det är något speciellt med människor som ger sig själva tiden till träning och motion i dagens stressiga vardagar. Jag spenderar massor av tid i skogen, längs motionsspår och givetvis på gymmet. Alltid när jag ser människor som ger sig själva hälsan i gåva blir jag lite extra lycklig på insidan.

lycklig

När jag möter en svettig motionär i löpspåret. När jag ser familjer som åker skridskor på sjön. När småbarnsföräldrar tar sig tiden att stärka kroppen på gymmet. När de mellanstora barnen åker ombytta till veckans träningsaktiviteter. När den snabba cyklisten trampar förbi mig på min vagnpromenad och när vännerna möter upp för långpromenad i skogen.

Träning är en fin del av livet och jag blir glad i själen när människor omfamnar chansen till den.

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

3 Comments

  1. Jag håller fullständigt med. Jag blir alltid glad av att möta människor på mitt promenadstråk runt sjön oavsett väder. Lite extra glad blir jag när det är helg och/eller fint väder då det alltid är extra mycket folk ute, barn, vuxna, unga och gamla och alla i olika form och skick. Kanske ser man någon ovan löpare som kämpar på, då blir jag glad för att denne gjort ett aktivt val just idag. En gång i veckan tränar jag tidigt på mitt gym och blir alltid glad över att se människorna som är där i den tiden eller när någon vågar sig att prova på ett nytt pass etc.

Write A Comment