Långkok när det är som godast ⋆ johannacook.se

Köttmiddag

Jag är en långkoksälskare av rang. Att låta en fin köttbit stå i timmar och koka i diverse vätskor för att sedan intas med de godaste av tillbehör… det är en middag att njuta av det.

Idag kokade vi en fin bit älg i köttbuljong, rött matlagningsvin och Cola (yes du kan använda cola i matlagning). Gjorde sedan sås på det som blev över att kokspadet och tillagade sötpotatis och palsternacka i ugnen. Som ytterligare tillbehör hade vi vitlöksstekta champinjoner, picklad rödlök  och stekt sparris med riven parmesan och flingsalt på. Heaven!!

Vad är ditt bästa tips på Långkok? 

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

Write A Comment