Kärt återseende ⋆ johannacook.se

Ni vet när man är på väg ut ur en sjukdomsperiod, eller kanske en period utan träning av andra orsaker, ni vet hur det spritter i kroppen efter att få svettas, ta i och känna livet i musklerna igen?! Vet ni?

Precis exakt så känner jag mig just nu. Min motivation för fysisk aktivitet av olika slag är enorm just nu. Jag längtar efter att höja pulsen, känna svettdroppar lämna kroppen, endorfinerna dansa och efter den där sköna muskeltröttheten som infinner sig när man gett allt i ett träningspass.Jag längtar efter att få springa (en längtan som nu hållt i sig i 10 månader), att avverka landsvägskilometer och använda kroppens alla muskler i korta sprinter . Att pressa gränserna ena dagen för att sedan njuta finlöpning dagen därpå. Jag håller ALLA tummar och tår jag har för att min fot kommer att hålla för den löpning jag önskar genomföra framöver.

Jag har efter många veckors sjukfrånvaro (från livet typ, inte bara träningen) återhämtat mig så pass att jag vågat mig på testa träning igen. INGET gör mig just nu lyckligare. Det är lite som om jag återtar min identitet när jag får påminna kroppen vad den älskar allra mest. Träningen.

Hur ser din motivation ut för träningen just nu??

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

2 Comments

 1. Hej!
  Kul att du har börjat blogga igen! Ser framemot att följa bloggen (om du väljer att fortsätta). 🙂

  Jag undrar om du hade kunnat skriva om hur du började träna efter graviditet och förlossning och om hur du la upp din löpträning. Minns att du skrev om det men att du inte gick på hur du la upp löpträningen.

  Jättekul att läsa bloggen igen!
  Ha det fint!

  • Hej Hanna,
   Jag blir så glad att du tycker det är kul att jag testar på bloggen igen. Visst kan jag dela med mig av hur jag kom igång med träning och speciellt löpningen efter förlossningen. Håll utkik! Blir superglad när ni kommer med tips på vad ni vill läsa. Mer sånt!!
   Kram på dig

Write A Comment