Jag säger hejdå! Vi ses på Instagram ⋆ johannacook.se

Nu har jag bestämt mig.

Jag prioriterar inte bloggen tillräckligt för att den ska kunna ha ett fortsatt värdigt liv. Önskar att jag kunde skriva att jag inte har tid eller lust men det är inte riktigt sant. Jag har egentligen tid (om jag bara valde bort en del annat) och jag har verkligen lust (men det finns ju lust till en massa andra saker OCKSÅ). Så sanningen är helt enkelt den att jag inte prioriterar bloggen så som den behöver bli prioriterad för att få finnas kvar.

Jag låter därför bloggen avslutas här och nu. Med en gnutta sorg och en hel massa kärlek till både er som läser, alla som tidigare läst (bloggen min var faktiskt riktigt stor för 5-6 år sedan!) och till själva innehållet som jag så  högt älskar.

Instagram – följ mig där

Jag är relativt aktiv på Instagram, i synnerhet InstaStories där jag delar med mig av allt möjligt som hör livet och träning till. Följ mig gärna där så kan vi ha en fortsatt kommunikation du och jag  ♥

@johannacook.se

Spara det gottiga

Bloggen kommer att ligga kvar fram till hösten och sedan tas bort.

Så ett tips till dig är att spara ner om det skulle vara något du vill ha tillgång till, så som ett recept eller kanske ett träningspass. Arkivet finns bara kvar några månader till…

Ha det fint. Det ska jag ha. PUSS

 

 

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

Write A Comment