Jag har kommit igång nu ⋆ johannacook.se

Känslan som infinner sig när en kan springa igen.  Magi. Eurofori. Jag springer ju efter ett löpschema nu som förhoppningsvis ska ta mig mot halvmaran i maj. Vi får se om planen håller (om kroppen håller vill säga) men hur som helst så har jag i alla fall kul på vägen.

Jag har kommit så långt att jag nu springer 5km. Inom en vecka då har jag knåpat ihop 1.3 mil faktiskt och det värmer min själ att tänka på. Att jag kan springa igen… och att det känns bra!

Innan denna vecka är slut så är tanken att jag ska få till ett pass på hela 6.5km. Förr hade det varit en riktig peace of cake men nu känns det tufft och nästan lite nervöst. Tänk så det kan bli.

Kul är det i alla fall att vara igång med löpningen igen. Förhoppningsvis kan jag nu bygga upp konditionen så att jag inte behöver halvdö varje pass.

Hur springer du i veckan?

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

3 Comments

Write A Comment