Hon är här nu, vår dotter! ⋆ johannacook.se

Äntligen äntligen. Efter 280 dagars väntan + extra 11 dagar (som kändes som ytterligare 280) så kom hon tillslut, i söndags morse. Våran underbara lilla Kira ♥

Just nu njuter vi bara av varandra, lär känna vår nya familjemedlem och försöker återhämta oss efter förlossningen. Allt gick bra men jag är omtumlad, fysiskt och psykiskt. Jag kommer att berätta om vår förlossning mer ingående en annan gång. Nu ska vi återgå till myset…

Dotter

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

13 Comments

  1. Åh underbart, stort grattis!!! <3
    12 dagar kvar till BF här 🙂
    Mys på!!

  2. Åh, vad härligt att ni har henne hos er nu. Stort Grattis!

Write A Comment