Grönkålspasta ⋆ johannacook.se

Igår spenderade jag kvällen med två riktiga favoriter. Min bästis Anna och hennes lilla Love som totalt stulit mitt hjärta (han är 10 veckor!). Anna lagade sin, numer berömda, paradrätt grönkålspasta. Jag kan garantera en fest bland smaklökarna och anser den vara så god att det vore halvt kriminellt av mig att inte dela med mig av ”receptet”.

Grönkålspasta

Spagetti av valfri sort  (vi åt glutenfri men vanlig durumspagetti eller bönspagetti fungerar så klart lika fint) kokas aldente.

Stek skivad portabellosvamp i fin olivolja, pressa en vitlöksklyfta  (eller två) och riv i lite citronskal i pannan. Pressa i lite av citronsaften och kasta i skuren  grönkål och körsbärstomater i pannan för att hettas upp precis innan servering.

Grönkålspasta

Servera gärna härligheten i kastruller på bordet med de tre viktiga tillbehören för varje person att själv välja mängd av; parmesanost att riva, flingsalt att strö och olivolja att ringla ❤

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

Write A Comment