Gravidmagen ⋆ johannacook.se

Jag vaknade igår med en liten förkylning… Suck alltså. Har lyckats hålla mig het enormt frisk (förutom självklara gravidsymptom) genom hel graviditeten och är så tacksam för det. Men så när det slår över på heltid och förlossningen verkligen är när då blir jag förkyld.
Nu verkar jag redan må lite bättre och hoppas att alla mina försök till bot hjälpte. Enormt med frukt och 11 timmars sömn (i alla fall 11 timmars försök till sömn). Jag vill ju så gärna vara stark och pigg inför förlossningen. Ett stort mål för mig.

För er som är som jag och tycker att det är kul att se bilder på utveckling av mage (både under och efter graviditet) kommer här en bild på min gravidmage vecka 33 vs vecka 41 (idag):Gravid

Tänk att det där inne ligger en liten person. En bebis som jag och min man skapat. Som vi ska älska och vårda så länge vi lever. Underbara tanke. Jag älskar att kroppen är så fantastisk och att den orkar, även om det vissa dagar känns som att en bara vill ge upp. Det är tungt och jag är så glad att jag har tränat hårt i så pass många år att jag ändå lärt mig lyssna på kroppen, våga lita på den och skapat en både mental och fysisk styrka som jag nu har nytta av. Coola kroppen!

 

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

2 Comments

Write A Comment