Frukost jag gillar ⋆ johannacook.se

Frukost stund har guld i mun. Det är verkligen så. Jag älskar frukost stunden varje dag men helgerna är något alldeles extra.
Nu i adventstider också… då snackar vi! Tända ljus, familjen samlad, luciasång på tv:n från rummet intill och långt tid att spendera tillsammans. Ätandes det som faller varje individ i smaken. I vårt fall 3 personer med 3 väldigt olika tycke och smak vad gäller frukost.

frukost
Min frukost består just nu av en färgglad skål med grekisk yoghurt/keso, toppat med granola, färska bär och kiwi. På det  ringlad agave sirap.
En kopp te; idag med smak av lakrits/mint. Ett knäcke med ost, skinka och avokado som pålägg. Och så en tallrik med frukt att dela….

frukost

frukost
Hur viktig är frukosten för dig?

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

2 Comments

  1. I simply want to say I’m beginner to blogging and site-building and really liked you’re web blog. Most likely I’m planning to bookmark your site . You amazingly come with perfect writings. Appreciate it for sharing with us your website page.

  2. Alltså, egentligen är ju frukost ett viktigt mål. För alla.
    Men på vardagarna äter jag mest för att jag vet att jag behöver äta. På helgerna äter man ju en större frukost med familjen, för att det är skönt och extra gott! 🙂

    Kram M

Write A Comment