fortsättning: En lista ⋆ johannacook.se

Läs listans frågor & svar 1-29 HÄR

31. Har du vunnit en prispokal någon gång? Jag vann skolans stjärt i 8an. Vinsten var ett par stringtrosor och jag skämdes ihjäl.
32. Är du bra på matlagning? Om tid (och pengar) finns så skulle jag säga att jag är ganska grym. Jag tycker väldigt mycket om att laga mat men till vardags så blir det inte så mycket kärlek nedlagd på maten tyvärr. Jag hoppas att detta råder bot på sig själv när Kira blir lite äldre (dvs när sömnbristen inte är lika överhängande, när ekonomin återhämtat sig och när Kira förstått att hon inte fortfarande är fysiskt ihoppkopplad med mig)
33. Klarar du att tanka själv? Klart jag gör! Jäkla märklig fråga. Varför skulle jag inte klara det? /Med vänlig hälsning körkort sedan 2004
34. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna? Jag tror inte det men jag lovar er att om det skulle räknas samman antalet timmar jag spenderat med att titta på Tvshop i min ungdom så skulle ni bli chockade. Det är nämligen så att lika få timmar per år som jag tittar på tv idag – lika få timmar tittade jag INTE på tv som tånåring.
35. Pepsi eller Coca Cola? Coca Cola Zero. Då och då men absolut inte dagligen. Helst med en skiva citron i för då tycker min man att det smakar rengöringsmedel och tar inte mitt glas.
36. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Om t-shirt med tryck och kort förkläde räknas som uniform så bar jag detta under 3 års tid bakom baren på The Green Man i Fagersta. En fantastisk tid! Detta var då utanför mitt ”riktiga” jobb. Kvällar och mestadels helger (natt) i tre års tid. Jösses. Jag jobbade jämt .
37. Vad var det senaste du handlade? Bisolvon (mot slemmig hosta) & Otrivin nässpray. Det är fantastiskt att ha småbarn på förskola och vara sjuk i 7 veckor i sträck!!!!!!!!!!
38. Har du kräkts offentligt? Vad är offentligt? Räcker det att typ 3 personer ser på? Isåfall ja. Men inte typ på en buss eller så… Bara fyllekräk i unga (dumma)dar.
39. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Haha. Alla som känner mig vet att jag gillar pengar. Så hittade jag mig en brevbärare och kärleken vann. Har dock inte tappat hoppet om miljonerna. Jag BEHÖVER ju ett nytt kök… och en större altan… osv.  (ps. jag skriver jag för att Neil anser sig nämligen inte behöva dessa lika  mycket som jag gör)cook

40. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Ja. självupplevt med ovan nämnda brevbärare ↑
41. Har du ringt något betalnummer? Inte sedan jag själv började betala telefonräkningen. Vi var ständigt osams över summan från Telia hemma i barndomshemmet.
42. Kan man vara vän med sitt ex? Jag tycker det. Eftersom jag lider av separationsångest även när det kommer till att kasta skokartonger så tycker jag att det är ganska svårt att helt avstå kontakt när det kommer till någon jag uppenbarligen gillat. Det tar ju oftast slut av en anledning och så länge ingen är allt för sårad så tycker jag att man borde kunna vara vänner. Jag vet dock att många är av motsatt åsikt i ämnet.
43. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Mormor. Det var länge sedan nu.
44. Hade du mycket hår som liten bebis? Ganska. Medelmycket. Precis som en typiskt vanlig bebis tror jag. Den kroppsliga behåringen kom i tonåren och hymlar inte om vem det är som är min far. En älskar ju att vara del av ett hårigt släkte…. *suck*
45. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Välkommen till Telenor röstbrevlåda. Jag hade i många år inget inspelat alls. Det gick bara signaler i oändlighet. När man har människor i sin omgivning som inte fattar vinken när man inte svarar och då fortsätter att ringa i oändlighet…. Då är det dags att lägga in ett automatiskt röstmeddelande.
46. Vad har du i din väska? Vad har jag inte i min väska? Konstigt nog sällan det som behövs i panksituationer. Typ snorpapper, tampong eller rena trosor efter träning. Men behöver du ett läppglans från -09 så kan jag säkert leta fram något.
47. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Jag frågar Neil om han ska komma och lägga sig samtidigt som mig. Får i 99 fall av 100 samma svar…. Den enda gången han faktiskt går och lägger sig samtidigt är om han har influensan.
När vi var nykära (och vältränade) (och ej småbarnsföräldrar) gick vi ALLTID och la oss samtidigt. Tidigt. Och höll handen hela natten. Jag älskar honom fortfarande dock.
48. Vad är du tacksam för idag? Att vi har sommaren framför oss och inte bakom oss. Det skulle ha betytt slutet för min mentala hälsa kan jag lova.

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

2 Comments

Write A Comment