Fina minnen ⋆ johannacook.se

Jag mötte upp ”mitt” gäng med mammor idag för ett träningspass vid Eriksdalsbadets utegym. Himmel så bra vi har det på våra träffar. Så många flugor i en smäll liksom. När jag tog mig hemåt gick slängde jag ett öga över vattnet och mindes alla de rundor jag sprang där när vi bodde kring midsommarkransen för några år sedan. OJ vad jag nötte årstaviken runt på helgerna. Underbar slinga för dig som inte testat. Du springer runt vattnet i kuperad terräng, asfalt blandat med grusväg och en del bryggor. Skogen blandat med stadsliv och park. När jag klarar distansen igen ska jag definitivt ta mig en runda trots att det inte är i mina nära närområden längre. Längt!

Stockholm har enormt många vackra platser att motionera på. Men det har å andra sidan hela Sverige. Vilken är din favoritplats? 

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

5 Comments

  1. Mina favoritställen är inte riktigt lika kända som dom i Stockholm, haha 😀 Men mina favoritrundor ligger i ett område som heter Bjersgård, och där jag bodde tidigare, hos mina föräldrar har skogen inte ens något namn men vägarna heter saker som Rådjursvägen och sånt gulligt!

    • Rådjursvägen låter härlig att springa på. Jag har också några skogsvägar hemma hos föräldrarna som alltid kommer att vara största favoriterna 🙂

Write A Comment