Favoritlunch ⋆ johannacook.se

Just nu äter jag helst min lunch hemma. Favoriten är för tillfället en enkel sallad med extra av det goda. Den går snabbt att slänga ihop och är både mättande och vansinnigt god. Win på alla sätt alltså.
Ingredienserna varierar ibland beroende på vad som finns hemma men den ser ut ungefär som bilderna visar… Och smakar inget annat än ljuvligt.

Andra förslag på gottigheter att fylla tallriken med kan vara något av följande:

Kokt rödbeta
Grönkål
Ruccola
Fetaost
Riven/skivad morot
Honungsmelon
Paprika
Soyabönor

Blanda och trixa dig fram till din favorit. Snabba sallader är underskattat… *Och väldigt lätt att få instagram-vänliga*. Hur ser din favoritblandning ut?

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

Write A Comment