Ett dygn av egotid ⋆ johannacook.se

Jag har spenderat ett hektiskt dygn denna helg på spa. Med 3 vänner. Jag har alltså varit ifrån min lilla Kira i ett helt dygn för första gången i hennes liv. Det gick naturligtvis galant för henne (som var med pappan) och riktigt bra för min del också… längtet var ganska så enormt när jag närmade mig hem efter 24 timmar men jag har ändå verkligen kunnat njuta av egotid, mat, vänner och sömn (oavbruten sömn!).

Anledningen till vårt lyxiga spa-dygn är att vi (för en ganska lång tid sedan) fyllde 30. Vår present till varandra var att samla pengar till en gemensam get together. Det drog ut lite på tiden innsn vi fick till det men nu så äntligen!

Lyxigt är bara förnamnet. Med fika, spabad, träningspass, 3rätters middag, övernattning, frukostbuffé, mer träning och en avslutande brunch är vi mer än nöjda. Att få ordentligt med tid för sig själv och vänner är guld värt!

Och sen att få komma hem till man och barn…. ❤ livet!

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

1 Comment

 1. Hej Johanna!

  Jag har tidigare i livet följt din blogg. Shapeup, när du hade ditt barndomsefternamn, och innan dess. Följt din färd i sthlm – med träning, jobb och allt däremellan. Jag har lika värderingar som du och det kändes uppfriskande med en bloggerska som inte var så extrem (jag ville ju ändå läsa om träning). Eller ja… Svart/vitt, älskar/älskar inte… Som försöker att inte vara extrem. =)

  Det var jag som var den gråtande, hysteriska kvinnan du mötte på spaet, som frågade om vägen. Kärlek gör ont och det är svårt när parterna i en relation tänker och kommunicerar på olika sätt, där ett är mer likt normen och ”vinner” hela tiden. Eftersom samhället är uppbyggt så. Ingen har ju egentligen fel eller rätt! =(
  Tack för att du tog dig tid att prata med mig. Det betydde mycket, även fast jag inte kommer ihåg vad du sa. Eller vad jag sa. Minns bara att jag tyckte det var kul att se dig där och att jag hade bråttom iväg från dig för att jag ville att du skulle njuta av din tid på spaet med dina vänner.

  Grattis till barnet också! =)
  Kram, Emma

Write A Comment