Ett blygsamt hej ⋆ johannacook.se

Hej. Igen.

Det börjar närma sig ett år sedan jag enväldigt bestämde mig för en paus. Jag har njutit pausen och då och då glömt bort det här med blogg och allt som hör det till. Livet har fortsatt ändå, trots förväntad identitetskris (som faktiskt aldrig dök upp. inte pga bloggsaknad i alla fall*). Nu tänkte jag passa på att göra ett test. Innan pausen fyller ett år så testar jag på att smyga igång igen. Kanske inte på samma sätt som förr. Kanske med utfallet: nedlagd blogg för gott. Men jag ger det en sista chans. För att jag ju trots allt saknar det lite. För att jag fått en del frågor på sista tiden och för att jag ju har en del att dela med mig av.

Livet nu

Livet nu är inte som livet då. Vi har en 1.5åring med allt vad det innebär. Vi bor i hus med allt vad det innebär och vi tampas med precis alla de vardagliga frågor som typ alla andra. Förkylning efter förkylning. Mjölk som gått ur datum. En tvätthög som växer och alldeles för många kvällar med långa nattningar har präglat det senaste året.

Träningen finns fortfarande i våra liv. Dock mer i tanken än i praktiken. Men ändå. Vi har inte gett upp hoppet. Då och då får vi till perioder av flow och sen kommer nästa förkylning. Men. Det bästa är att vi idag har ett eget hemmagym! Drömmen har gått i uppfyllelse. Nu ska vi som sagt bara få till vardagen så att gymmet används mer än att bara hänga tvätt i också (skämt å sido, det används men det blir  inte riktigt 6 pass i veckan…ännu).

Med tränings som grund men med livet som krydda

Om bloggen nu ska få leva lite till så kommer den inte handla om enbart träning så som tidigare utan mer livet. Med träning som grund men med livet som krydda. Ungefär så tänker jag mig dela dagar, funderingar och åsikter framöver. För det är så det ser ut i min hjärna. Egentligen är livet 99% av allt just nu och träningen 1% men jag trivs med att se det lite som om den där enprocentaren ändå är grunden. Om än just nu en skakig sådan…

*den möjliga identitetskrisen har mest att göra med en fotskada jag drog på mig i slutet av maj förra året och som fortfarande inte är bra. Jag berättar mer sen.

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

4 Comments

Write A Comment