Efter regn kommer solsken va?! ⋆ johannacook.se

Vi har haft en ganska så tuff tid här hemma. En älskad liten tjej med stor förkylning som i söndags natt eskalerade i kruppanfall. Akuten besöktes och dessa två föräldrars oro hade inga gränser. Fy och usch för att se sitt barn må så dåligt. Nu är det på bättringsvägen men vi är alla väldigt trötta efter de senaste 13 sjukdagarna.

Istället för att fokusera på tröttheten (om ja trodde jag visste vad sömnbrist var förut så kan jag nu konstatera att det visste jag inte) och de sjukdagar som varit så försöker jag att blicka framåt och njuta av pirret inför allt kul som komma skall. Jag har nämligen en kalender som fyllts av massor av härliga, peppiga, spännande grejer. Älskart!

Sthlm heartbeat

Redan på lördag ska jag på influencerdag med branschkollegor på Fotografiska här i Stockholm. Träffas, träna, skratta, prata framtid och framgång. Ska bli så roligt!
– På kvällen finns chans för DIG att komma till fotografiska och träna hela tre pass i sann träningsglädje med tre fantastiskt peppiga tjejer. Läs mer på Stlmheartbeat.com Använd koden: TEAMMATE så får du biljetten till 30% rabatt –

Kvällens tre träningsinstruktörer

Förenklad vardagsrutin

Jag ska i början av april göra något som kommer att förenkla min vardag. Spara tid och energi. En lite läskig grej för mig som aldrig gjort något liknande tidigare. Förstår ni vad jag pratar om? Kanske solklart, kanske en omöjlighet att förstå… Jag lovar att berätta mer men kan avslöja att det har med fåfänga att göra…

Träna under solen

Jo men visst. Om ca 7 veckor åker jag, Kira och min mamma till solen. På träningsresa! En dröm som går i uppfyllelse och jag har en sån tur som får ha med mig 2 av de allra viktigaste tjejerna i världen. Vi ska bada, äta gott, promenera och jag ska försöka få in så mycket träning det bara går under en vecka. SOM jag längtar.

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

1 Comment

  1. Usch och fy! Hoppas det verkligen har vänt så ni kan andas ut och slappna av.
    Vi ses på lördag 🙂

Write A Comment