Bara radhuset kvar? ⋆ johannacook.se

Jag svarade på en fråga i bloggen för 2 år sedan och inser att nu är det mesta av önskningarna i svaret uppfyllt. Jag gillar att jag har stora men realistiska drömmar, att jag jobbar hårt på att uppfylla det jag allra mest önskar mig och att jag verkligen njuter när de uppfylls. 
Från 2014:

Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Självklart, vad vore livet utan drömmar?! Jag drömmer om ett radhus att inreda, ännu en resa till New York, ett barn i framtiden och att åka på någon form av träningsresa. En dag!

drommar

Jag reste till New York en andra gång i december 2015. En riktig shoppingresa i juletider. Underbart på alla sätt. Jag var dessutom 10veckors gravid vilket leder oss in på en annan av drömmarna från 2014. Jag har fått ett litet barn, självklart det bästa barnet jag någonsin kunnat drömma om.
Det där med träningsresa är ännu inte uppfyllt med däremot bokat! Japp. Under den kommande våren (sena våren) tar jag med mig Kira och mormor (min mamma alltså) och åker på träningsresa till det så populära Playitas. Mormor och Kira får hänga med varandra medan jag tränar enligt ovanstående dröm. Övrig tid blir tjejmys delux, alla tre. Längtar något oerhört!

Så var det det där med radhuset. Där är vi ännu inte utan valde istället att avancera till en större lägenhet ännu en gång innan vi går vidare mot hus/radhus. Vissa drömmar får en jobba lite längre på än andra. Precis så som det ska va. Drömmen om radhus finns fortfarande där tillsammans med nya målsättningar…

Finns det något DU verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Berätta.

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

Write A Comment