Att återuppstå ⋆ johannacook.se

Sent i onsdags kväll åkte jag på matförgiftning. Ljuvligt.
Jag kan ju inte med säkerhet säga att det var det och inte magsjuka men jag tror bestämt det än så länge. Fy och usch vilken hemsk sjuka det är alltså. Inget att ens önska sin värsta fiende, om en nu lyckats dra på dig någon sådan.

Igår fick Neil vara hemma med Kira då jag inte hade en chans att ta hand om henne i det tillstånd jag var i. Då känner en sig rätt liten på jorden. Idag – ny människa. Back in the game.  Mig själv igen.

En uppskattar aldrig att vara frisk så mycket som när en är sjuk

Kanske något att ta till sig och vara lite mer (ännu mer) tacksam för. Att få vara frisk. Att orka, njuta, äta, vara smärtfri och något så självklart som att klara av att ta hand om sitt eget barn. Lätt att bara ta för givet när vardagen rullar på i sitt rasande tempo. Det är inte självklart för alla.

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

Write A Comment