Alla hjärtans dag  ⋆ johannacook.se

Det var igår ja. Jag vet. Ligger lite steget efter här men skyller på att det minst sagt är lite hektiskt här hemma då pappan i huset legat sjuk (igen!) och det ställer en del krav på den andra vuxna i huset, dvs jag. Så imponerad över esamstående med barn på heltid…

Nåväl. Gårdagen blev en himla bra dag för oss tjejer i familjen. Flera långa promenader i det ljuvliga (vår!?) vädret med den lilla tjejen. Det är något med solen som liksom är så förlåtande. Allt annat löser sig på något märkligt sätt när solen visar sig och himlen är blå. Magiskt efter månader med den grå filten som hängt över Sverige… på eftermiddagen när stora tjejen  kom hem från skolan möttes vi upp i naturreservatet och njöt den sista stunden av dagsljuset. Hem och bakade en magiskt god kladdkaka dagen till ära. Siennas favorit choklad är geisha så självklart fick det bli smaken på kladdisen denna gång. Succé.

Vi lagade mat och underhöll Kira samtidigt. Min man tittade ut ur sovrummet (dit han var förpassad pga smittrisk) och sa: happy valentines day love. Det var det närmsta vi kom varandra under denna kärlekens dag. Jag fick fira med mina andra två kärlekar istället ❤ inte att klaga på.
Idag är han frisk, min stora kärlek, och ska bara hitta krafter att bli sig själv igen. Sen tar vi igen kärleksdagen och firar i efterhand. Vi vet redan vad vi ska ge varandra i present. Det blir något efterlängtat och träningsrelaterat. Något att göra tillsammans. Bästa!

Hopps att du hade en underbar alla hjärtans dag! 

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

Write A Comment