Johanna ⋆ johannacook.se

Johanna

Hej kompis!

Jag är väldigt glad att du är här.
Johanna heter jag, precis så som adressen hit antyder. Ganska så precis 30(+) år av mitt liv har redan hunnit passera men jag känner mig ändå inte en dag över 23.
Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om.
Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcykla(de) till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig.

Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, barn, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

Jag är inte bara bloggare utan också utbildad Personlig tränare och kostrådgivare. Har drivit blogg om träning sedan 2011 (Här hittar ni min gamla blogg) och arbetat både med fysiska klienter och klienter online sedan 2013. Min målsättning som personlig tränare, kostrådgivare och inspiratör är att hjälpa mina klienter & följare att tillsammans med mig eller i egen regi nå sin fullständiga hälso-potential utefter sin egen förmåga och sina förutsättningar. Idag vilar jag det aktiva arbetet som personlig tränare då livet som mamma är prio ett.

Privat då?

Jag har ett liv utanför blogg och fd PT-jobb också. Jag är gift med mannen i mitt liv, han som fått mig att byta efternamn från Zackrisson till Cook, pappan till min älskade dotter och han som glittrat livet mitt med en bedårande bonusdotter. Jag lever och bor numera i Stockholm, numera Värmdö, men är egentligen en tjej från mitten av landet, uppvuxen i Dalarna. När jag inte är föräldraledig så arbetar jag som anställd på ett bostadsföretag där jag inkasserar hyror och betalar löner mest hela dagarna. Jag trivs som allra bäst när jag får planera, umgås med vänner, se våra tjejer utvecklas, träna med min man och äta vällagad mat.

Drömmer om träningsresor, hus (check!) och mer naturupplevelser med familjen. Jobbar för att uppnå drömmarna.
Jonglerar tiden och slåss ibland med prioriteringar, precis som de flesta andra…

Johanna
Foto: Gina Mannberg

 

1 Comment

  1. I simply want to tell you that I am newbie to blogging and truly enjoyed this web-site. Almost certainly I’m want to bookmark your website . You amazingly come with excellent articles and reviews. Bless you for revealing your blog.

Write A Comment