3 good ones & 2 bad ones ⋆ johannacook.se

Alla goda ting är 3. Eller? Det finns så ENORMT många bra saker med våren. Skulle kunna spalta upp hur mycket som helst men tänkte hålla mig till 3 saker som jag tänkt på lite extra de senaste dagarna. Och så för att balansera lite så slänger jag in 3 sämre saker också. En vill ju inte vara allt för härlig….

3 bra saker med våren

Ljuset. Väldigt förutsägbart men alltså WOW vad livet liksom kommer tillbaka i och med ljuset! Älskar det. Dagarna blir längre och jag känner att det finns så himla mycket mer tid att hitta på saker. Det är ju bara en inbillning såklart men känslan är på topp.

Sopade gator. Det händer just nu. Fler och fler gator blir sopade och DET är mitt största vårtecken. Jag avskyr att få grus i skorna (vilket jag förmodligen skulle vara svensk mästare i om det fanns en sån tävling) och med sopade gator så minimeras riskerna. Halleluja.

Träningsmotivationen. Den är verkligen som störst just nu. Speciellt kanske eftersom jag varit ”träningsfri” så länge pga sjukdom. NU när ljuset är här och de sopade gatorna gör sitt intrång vill väl vilken soffpotatis som helst röra på benen va?! Kanske inte. Jag vill det i alla fall och jag drömmer om både utomhusfys och långa löpningar längs hamnen i vårt lilla samhälle. Att träna utomhus = vårigt

löpning

2 sämre saker med våren

Hund- och kattbajs. Ja faktiskt. Kattbajs i lekparkerna och hundbajs längs gatorna som så vacker kikar fram nu när snön smälter. Fy och usch.

Allergin. Jag älskar våren, det gör jag verkligen men varje år, VARJE år,blir jag lika chockad över hur illa min allergi är. Att ständigt må som en influensasjuk och ändå behöva ta sig an alla livets vardagliga utmaningar är tufft. Tur att det finns någorlunda hjälpmedel så att en förhoppningsvis överlever även denna vår.

 

 

 

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

Write A Comment