3 favorit recept ⋆ johannacook.se

Det här med att planera veckans mat är ett ständigt gissel. Inte sant. Så lätt att hamna i samma gamla banor och köra det som är välkänt, enkelt och lagom gott för alla smaklökar i familjen. Det är sannerligen inte helt lätt att testa nytt alla gånger.
Jag bjuder här på tre av mina favorit recept så kanske du kan inspireras till något lite nytt men ändå inga större utsvävningar. Fyll gärna på med dina favoriter i kommentarsfältet sedan .
Kommenterar gör du i länken kommentarer, under inläggets rubrik ↑

Grönkålspasta  (← klickbar länk)

Kanske bland den godaste enkel-maten jag vet. Smeker som gifter sig och en fröjd för både ögat för den stressade. Här snackar vi lyxig mat som är enkel, relativt billig, vego och makalöst god.

Torsk i paket  (← klickbar länk)

Jag tror att det behövs ätas mer fisk hos de flesta, inte sant? Torsk kan vara svårlagat men här har jag hittat en variant som jag anser ganska så svår att misslyckas med. Fisk i paket, gott och spännande med paket på tallriken! Ps, se till att en vuxen öppnar paketet så att inte ångan bränner någon med aningen sämre konsekvenstänk.

Kycklinglårfilé med sötpotatis och fetaost  (← klickbar länk)

Den enklaste typ av middag du kan göra. Allt sköter sig i princip själv i ugnen. Går fort och endast ett par toucher behöver göras. Sånt älskar jag. Dessutom magiska smaker som passar de flesta i familjen.

Vad är din vardagsfavoriter?

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

Write A Comment