Tävla om en mugg från Hydro Flask ⋆ johannacook.se
everydaystories-partner-promotion-1banner-everyday-christmas16
Fram till för ca 10 år sedan så drack vi ur den flaska vi hade till hands. Glas, plast eller metall spelade ingen roll, huvudsaken var att den var tät. Sedan startade debatten om plast och då började det dyka upp metallflaskor i olika skepnader, somliga i stål och andra i aluminium med plastbeläggning på insidan för att undvika att flaskan skulle ta smak av innehållet. Någonstans här så börjar några kompisar i Bend, Oregon fundera på hur man skulle kunna ta metallflaskan till nästa nivå.
Så här tänkte de:

Att använda livsmedelsklassat stål var självklart då man ju slipper att ha någon beläggning på insidan och får en flaska som varken ger ifrån sig eller tar upp smak. Men sedan ville man lägga till några saker till: om man vacuumisolerar flaskan så kommer den att hålla din kalla dryck kall och din varma dryck varm. Man slipper kondens på utsidan av flaskan och man slipper bränna sig om flaskan är fylld med het dryck. Hittar med dessutom en lackmetod som ger bra grepp och ger optimal färg återgivning så får man en skön och snygg flaska som man alltid vill ha med sig.

Nu fattades bara ett namn. ”Hydro Flask” var lika enkelt som genialt och resten är historia. Idag är Hydro Flask ett av världens ledande företag när det gäller isolerade flaskor, muggar och mat-termosar. De håller din kalla dryck kall och din varma dryck varm, tål hur mycket stryk som helst och är dessutom snygga att se på och sköna att hålla i.
Vi ska, tillsammans med en annan familj, åka till sälen fjällen efter nyår. Jag ser oss sitta i en stor snödriva, med längdskidorna avkastade, barnen sovandes i pulka och oss vuxna drickandes het dryck (som transporterats i termos) ur mugg . Kaffe eller varm choklad kan inte riktigt bestämma mig för vad som låter härligast. Hur Ljuvligt?
esjul2016
Tävla
Nu har du chans att vinna en mugg!
Muggarna finns i tre storlekar och i ett stort antal färger och locket finns i fyra färger så att du kan göra din mugg lite mer personlig.
Här kan du lära dig mer om ”Hydro Flask Wide Mouth with Flip Lid” (kanske världens sämsta namn på en kaffemugg för övrigt)
Svara på frågan:
Hur mycket rymmer mellanstorleken av kaffemuggen? Tre st vinner varsin mugg.
Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar!

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

Write A Comment