Dagens lista ⋆ johannacook.se

Dagens frukost: Som alltid på vardagarna – Gröt! Havregrynsgröt toppat med keso och färska bär (blåbär dagen till ära).
Dagens inställning: Stark! Livet leker.
Dagens kroppsform: Rund? Ganska så svälld och vätskefylld om benen faktiskt. Kanske ska börja dra på mig kompressionsstrumporna om dagarna?!
Dagens (nattens) sömn: Lång och god. Vaknade endast ett par gånger av buffandet i magen. Mysigt! Jag kräver mycket sömn nu och tar mig gärna 8-9 timmars sömn. Lyxigt och välbehövligt.
Dagens möte: Hos barnmorskan. Vi mätte, vägde och pratade om allmänna funderingar. Allt ser toppen ut och det värmer så att få höra vår lilla bebis hjärtljud.
Dagens träning: Det blev lunchträning på gymmet. Där jag utnyttjade veckans friskvårdstimme och körde ett pass med fokus på kroppens baksida. Ca 35-.40 minuter. Perfekt!
Dagens måste: Har ont om måsten idag förutom möjligtvis att arbeta då…
Dagens fundering: Mycket tankar och funderingar kring köksrenoveringen nu. Beställningar, leveranser och kontakt med hantverkare. LÄSKIGT  (och svindyrt) är namnet.
imageStill going strong på gymmet. Nu med kalaskula i vecka 29.

Author

Min stora passion i livet är hälsa och träning. Det är det som den här bloggen handlar allra mest om. Jag springer distans i skogen, styrketränar på gymmet, inspirerar andra till aktivitet, kör intervaller på löpband och transportcyklar till jobbet. Älskar träningen och den energi som det ger mig. Med johannacook.se vill jag hemskt gärna dela med mig av min positiva syn på den härliga vardagen för en helt vanlig människa mitt i livet. Med ont om tid, varierad träning, smaskiga middagstips, bonusbarn och hälsosamma prioriteringar delar jag med mig av det jag anser vara värt att dela. Min önskan är att kunna inspirera till en enklare och mer välmående vardag.

1 Comment

Write A Comment